Vrtni namještaj od paleta uz 110 originalnih ideja

Ideja za vrtni namještaj u paleti

Pitate se kako napraviti a vrtni namještaj od paleta ? Nudimo vam odgovor u više od 110 originalnih ideja za stolove, sofe i fotelje! Posljednjih godina namještaj od paleta postao je vrlo popularan. Oni već ukrašavaju različite dijelove naših domova i volimo ih zbog njihove vintage, šik i prilagodljive strane. No, što se tiče izrade vrtnog namještaja od palete, čini se da uvijek nedostaje ideja.

Vrtni namještaj od paleta: kako to učiniti ?

palete vrtni namještaj sofe stolovi terase

Koji će projekti dati najbolje rezultate? Trebamo li bojiti naš namještaj u palete ili ih ostaviti u “drvenoj” boji? Kako ukrasiti naše sofe i stolove nakon što su spremni? Odgovor se nalazi na donjim slikama koje vam nude originalne ideje i omogućuju vam da odlučite koji dizajn i boja najbolje odgovaraju vašem vrtnom namještaju od paleta..

Vrtni namještaj od paleta: stolić za kavu u bijeloj boji, Matt Troy iz Plain Pallets

paleta vrtni namještaj bijeli drveni stolovi

Stare drvene palete pretvorene su u elegantne salone u našim vrtovima i na terasama. Trend nije nov i postaje sve aktuelniji jer je također dio naše želje da poštujemo prirodu i recikliramo. Kao rezultat toga, sve više ljudi usvaja namještaj od paleta kako bi stvorili ugodne male uglove vani..

Elegantan i moderan vrtni namještaj od paleta na drva

vanjski namještaj od bijelog drveta

Također odbacujemo primljene ideje da je ovaj vrtni namještaj rješenje samo za one s ograničenim proračunom. Vrtni namještaj od paleta iznad svega ističe vašu osobnost i vašu kreativnost.

Koje boje za vrtni namještaj u drvenim paletama ? 

vrtni namještaj od paleta

Zato sada postoji tisuću i jedna ideja za izradu vrtnog namještaja od paleta. Lijepo rješenje je asimetrični stol u paleti bijelih boja koji je istaknut lijepom zelenom biljkom (gore, kreacija Matt Troy).

Sofe na paleti s jastucima

sofa u paletama ukras terase

Oni koji vole ovu ideju, u našoj će galeriji otkriti prijedloge za izradu cijelog vrtnog namještaja u bijeloj ili crnoj paleti. Ako više volite vrtni namještaj s više boja, uvijek možete izabrati stol ili kauč od paleta u bijeloj ili crnoj boji..

Kauč ​​na paleti za vrtni namještaj od paleta

drvene sofe terasa

Zatim možete dodati ukrasni pribor prema vlastitom izboru. Ovo rješenje je vrlo uspješno, što možete vidjeti na donjim slikama. Druga je mogućnost da svoj vrtni namještaj ofarbate u paletu u različite boje kako biste mu dali elegantan i boemski izgled..

Kako stvoriti lijepe kutove s sofama od paleta

terasa i vrt uređenje drveni namještaj

Savršen je za vrtove i volimo kako prijateljski izgleda na našim terasama! Ako svom vrtu ili dvorištu želite dati vintage izgled, to možete učiniti vrlo dobro s kaučem na paleti. Ostavite je u prirodnoj boji paleta i ukrasite nekim jastučićima u neutralnim nijansama.

Ideje za izradu stolice ili kauča od vintage izgleda

vrtni namještaj stolice kauč drvoZa one koji se vole dobro zabaviti na suncu, evo još jednog prijedloga: možete izraditi sofe tipa vrtnog kreveta, od paleta, koje možete ukrasiti s nekoliko jastuka ili čak madracem..

Ideje za izradu stolova s ​​niskim paletama

Vrtni namještaj od paleta deco namještaj za terasu

U svijetlim ili neutralnim bojama, ovi komadi namještaja omogućit će vam stvaranje vanjskog prijateljskog kutka za provođenje popodneva ili večeri s prijateljima.

Ideja za vrtni namještaj od paleta: stvorite prijateljski prostor za provođenje trenutaka s prijateljima

saloni za vrtne deko terase

I evo savjeta za vrtove i terase s malim prostorom: instalirajte kotačiće na stol ili kauč od paleta. Namještaj od paleta možete premjestiti kad god želite !

Kakav namještaj napraviti za vrtni namještaj u drvenim paletama

vrtni namještaj od paleta kako to učiniti

Nakon ovih objašnjenja o mogućnostima izrade vrtnog namještaja u drvenim paletama, pogledajmo sada koji namještaj treba osigurati za uspješan razvoj takvog područja. U sljedećem odjeljku obrađujemo neke popularne DIY projekte vrtnog i vrtnog namještaja..

Naše ideje za izradu drvene sofe za vanjski dnevni boravak

vrtni namještaj kako stvarati ideje

Počnimo s kaučem. Važan komad namještaja za vrtni namještaj od paleta, kauč je često u središtu vanjskog prostora za opuštanje.

Veliki vrtni kauč u drvenoj paleti

ideje za vanjski dizajn retro namještaja

Što se tiče izrade ove vrste namještaja, imate puno mogućnosti. Zapravo, palete omogućuju proizvodnju vrlo širokog asortimana sofa različitih visina, oblika i dizajna..

Ideja za vrtni namještaj u paleti: kutni kauč

ideje za vrtne garniture za sjedenje na terasi

Visina vašeg kauča ovisit će uglavnom o broju paleta koje želite akumulirati za izradu sjedala namještaja. Općenito govoreći, sofe za palete izrađene su od jedne, dvije ili dvije ili tri palete naslagane jedna na drugu.

Detalj drvenih sofa sa jastucima

sofe paleta vrtni namještajU prvom slučaju, donji dio paleta koristi se kao noge za namještaj. Inače, paleta koja služi kao osnova namještaja može se okrenuti naglavačke. Ovaj mali trik mogao bi vam pomoći da kauč bude čvrst.

Veliki vrtni namještaj od drvenih paleta obojenih crnom bojom

drvena paleta vrtni namještaj ideja crna paleta dizajn palete

Savjetujemo vam da ovu metodu primijenite posebno ako želite stvoriti prilično dugu sofu od tri ili četiri palete spojene zajedno.

Prilagodite svoju DIY vrtnu garnituru za sjedenje

vrtni namještaj u kauču na paleti-držač za biljke

Ovaj jednostavan i lagan pristup doživio je mnoge izmjene. Oni koji su nadareniji za DIY mogli bi stoga odlučiti poboljšati dizajn svoje DIY vrtne sofe. Tada će imati mogućnost poništavanja prikupljenih paleta koje će ih koristiti kao osnovni materijal, a zatim dodavati ključeve po vlastitom izboru..

Vrtni namještaj od paleta: ukrasne ideje u crnoj i bež boji

vrtni namještaj paletski namještaj

Tako, na primjer, mogu dodati dodatnu potporu iza stražnje strane sofe koja također služi kao noge namještaja. Alternativno, postoji i mogućnost korištenja vodoravno postavljenih dasaka kako bi se osigurao čvrst temelj za sjedenje na kauču. Obje ideje ilustrirane su na slikama pri vrhu.

Ideja vrtnog namještaja u paletama

saloni terasa vanjski namještaj drvoŠto se tiče naslona vrtnog namještaja „uradi sam“, mogućnosti su također vrlo bogate. Najjednostavnija i najpraktičnija mogućnost bila bi postavljanje palete okomito iza sjedala sofe..

Boje za vrtni namještaj u paletama

vanjski namještaj za uređenje dvorištaAli možete i nastaviti kako je gore navedeno: otpustite palete i dajte naslonu prilagođen izgled. Da ne spominjemo činjenicu da vrlo dobro možemo koristiti zid ili ogradu u dvorištu kao naslon !

Učinite svoju vrtnu garnituru od DIY paleta još udobnijom

vanjski dnevni boravak izrađujte namještaj u paletama

Učinite vaš vrtni namještaj od paleta još ugodnijim prilagođavajući kauč obliku vašeg vanjskog prostora. Kako biste smjestili više ljudi, razmislite o kutnom kauču.

Drvena sofa na kotačićima

drvena paleta-kauč-vanjski-vrtni namještaj

Ili, olakšajte premještanje namještaja postavljanjem kotačića preko nogu. Moći ćete pomaknuti svoju sofu prema načinu na koji želite urediti svoju terasu. Ovaj savjet će vam omogućiti i lakše čišćenje terase..

Primjer ukrasa za klupu ili drvenu garnituru s jastucima

Deco terasa s namještajem od paleta

Palete su sirov i prilično grub materijal. Uljepšajte ga jastucima !

Vrtni namještaj od paleta: vintage izgled

ideje za ukrašavanje vintage terasa

Stavite ih na sjedalo na kauč za šik i ugodniju atmosferu. Ovisno o odabranom modelu sofe, možete ih koristiti i kao udobne naslone.

Vrtni namještaj od paleta: elegantan izgled na rubu bazena

kauč na paleti bijeli vrtni namještaj

Video vodič za izradu vrtne sofe od drvenih paleta

Želite li napraviti takav kauč za vaš vrtni namještaj u paleti? Dopustite si nekoliko minuta da pogledate vodič na vrhu! Pokazat će vam kako postupno postupiti do uspješnog izrade takvog DIY komada namještaja.

Fotelje i dodatna sjedala za svoj vrtni namještaj napravite u drvenim paletama

drvene stolice vrtni namještaj

Osim ovog jednostavnog i praktičnog komada namještaja, postoji i mnogo mogućnosti za fotelje i dodatna sjedala za DIY.

Namještaj od paleta i ukrašavanje jastucima

Stolice od paleta drveni vrt

Neke je lako napraviti. Bilo bi dovoljno kombinirati dvije palete, od kojih bi jedna služila kao sjedalo, a druga kao stražnja strana namještaja. Drugi zahtijevaju naprednije DIY vještine. Oni koji bi htjeli napraviti složene fotelje morat će dekonstruirati palete kako bi kasnije koristili pojedinačne ploče..

Vrtni namještaj od paleta: ideja za stvaranje malog stolića i stolica za terasu

vanjske dekoracije paletnih stolica

Rezultat svih ovih napora? Čvrste fotelje s udobnim sjedalima, pa čak i naslonima za ruke! Sjajno, zar ne? ?

Deco idealan vrtni namještaj od drvenih paleta

Vrtne sofe Deco patio u paleti

Dakle, evo ideje o DIY namještaju za vrtni namještaj u paleti koji morate isprobati ako imate drva u velikim količinama. Pronađite model i počnite bez oklijevanja !

Drvene stolice i stolice od paleta

deco terase drvene stolice

Napravite drvene vrtne klupe za vaš DIY vanjski ukras

model-namještaj-paleta-vrtni-namještaj-to-do

Sofe i naslonjači atraktivna su opcija za vanjske prostore za sjedenje. No, to je i drugo rješenje za uređenje vrtnog namještaja od paleta. Ovo su drvene klupe.

Stol i klupe za drvenu terasu

drvena paleta-klupa-vanjski-terasa-ukras

Drvene klupe obično se sastoje od dugog sjedala s nogama. Lakše ih je izraditi od naslonjača i stolica, posebno zato što imate mogućnost uzeti palete kakve jesu i ugraditi ih u svoj projekt bez poništavanja.

Uradi sam pravokutni drveni stol i klupe

ideje za drveni vrtni namještaj

Kao i ostala DIY deko sjedala, klupe za palete mogu varirati po visini. Sve ovisi o dizajnu koji zamišljate i izgledu dnevne sobe o kojem sanjate.

Ideja za tapeciranje drvenog namještaja vlastitim rukama 

stolica-paleta-drvo-spremište-terasa-ukras

Slobodno prilagodite svoje klupe za palete s bojom boje, jastucima, pa čak i spremištem za vaš vanjski prostor !

Uradi sam stol za piknik za terasu

piknik-drvo-stol-DIY-ideja-vrtni namještaj

Zbog svog oblika, klupe su poželjna opcija pri postavljanju vrtnog namještaja od paleta koji je dio vanjske blagovaonice.

Stol za piknik u paletama s klupama

drvena paleta-piknik-stol za izradu

Govoreći o trpezarijama za palete, imajte na umu da se ovaj materijal koristi i za izradu stolova za piknik i pratećih klupa. Kompaktan, ovaj set idealan je za postavljanje male vanjske terase.

Jeftini namještaj za drvenu terasu

vanjski-dnevni boravak-palete-stol-klupa za piknik

To je zato što su klupe često pričvršćene na nosač stola kako bi se oslobodio prostor oko blagovaonice..

Napravite stolice za uređenje blagovaonice ili vrtnog prostora u paleti na otvorenom

vrt-namještaj-drvo-paleta-ideja

Drvene palete izgledaju prilično glomazno. Iz tog razloga mnogi ljudi vjeruju da će namještaj izrađen od njega biti težak i zauzimati puno prostora na njihovom dvorištu. Ali ova ideja nije uvijek sasvim točna.

Podstavljeni drveni barski stolac izrađen sam od sebe

moderna-drvena-paleta-vanjska-barska stolica

Zapravo, ovaj obnovljeni materijal može se koristiti za izradu malih komada namještaja, poput stolica.

DIY bar u paletama i slikarska ideja

stolice od palice u paleti-drvo

Odlučite o veličini vaših DIY vanjskih stolica na temelju prostora koji imate. Zamislite ih tako da ih možete spremiti pod neki drugi komad namještaja, ako je potrebno.

Sjedalo i stol

drvena paleta diy ideja jastuci uređenje okoliša

Ili im dajte svestranu ulogu. Na gornjoj slici, primjer malog komada namještaja koji je dizajniran da služi kao ukrasni predmet, tabure ali i mali drveni stol !

Prostor za opuštanje za malu terasu u DIY verziji

diy-wood-paleta-vrt-sofa

U svakom slučaju, razmislite o načinima kako vaš vanjski vrtni namještaj od paleta učiniti još ugodnijim. I nabavite dovoljno udobnih jastuka !

Drveni stol, bitan komad namještaja za ukrašavanje vrtnog namještaja u ekološkoj paleti

fotelje sofe za vrtno drvo

Drveni stol od paleta bitan je komad namještaja za svaki vanjski vrtni namještaj. Često zauzima središte prostora, dostupan je kao blagovaonski stol ili varijanta stolića kako bi najbolje odgovarao dizajnu vašeg namještaja od paleta.

Ugodan drveni vrtni namještaj od paleta

napraviti vrtne terase od drvenog namještaja

U načelu, ovaj komad namještaja prilično je jednostavan za izradu i ne zahtijeva puno truda. Osnovni model se stoga može sastojati, jednostavno, od jedne ili dvije palete postavljene u središte vanjskog prostora.

Ideja za vrtni namještaj od paleta “uradi sam”

stolovi od paleta vrtni namještaj

DIY modeli namještaja palete za vrtni namještajvrtni namještaj vrtna dekoracijaDa biste replicirali ovaj model, ne bi vam trebala ni stopala. Nosač palete će ovu funkciju izvršavati vrlo dobro. !

Usavršite dizajn svog stola za kavu od drvenih paleta

uradi-sam-stolić-stolić-paleta-spremište-deco-eksterijer

Palete ne morate vezati zajedno kao stolić za kavu, ali morate to učiniti ako želite čvrstiji i funkcionalniji komad namještaja..

Ideja za vrtni namještaj od paleta sa stolićem za kavu

Ideja za namještaj od vrtnih namještaja od paleta

To će vam osobito omogućiti da poboljšate oblik svog namještaja i dodijelite mu neke dodatne funkcije..

Tablica s kotačima

Kotačići za palete paleta drvo ideja ideja stolica diy

Slaganje dvije palete stoga je optimalna opcija za one koji sanjaju o stoliću za kavu s malim skladišnim prostorom.

Vanjski drveni namještaj

vanjski ukrasi drveni stolciJer, kao što ste možda pretpostavili, prazan prostor između vrha i nosača stola može se koristiti za spremanje raznih malih predmeta.

Vanjski drveni namještaj

izradite kauč u stolovima za kavu od drva

Ideja vanjskog drvenog namještaja i DIY deco

stolovi od paleta vrtni namještaj

Osim toga, stolić za kavu “uradi sam” može se upotpuniti kotačićima ili staklenom pločom. Prva opcija olakšava kretanje, dok je druga čini još elegantnijom..

Napravi sam stolić i staklenu ploču

vrtni namještaj u drvenoj paleti, stolni stol sa staklom za kavu

Naravno, možete se nadahnuti iz svih ovih ideja i dati im svoju interpretaciju. Možete čak primijeniti i sve opcije koje smo upravo naveli: slikanje, dodavanje kotačića i staklenu ploču !

Stol s drvenim spremištem 

vrtni namještaj od drvenih paleta-bijelih-stolića

Ukratko, prije nego što se upustite u projekt DIY stolnog vrtnog namještaja, dobro pogledajte slike u našoj galeriji. Oni ocrtavaju više mogućnosti proizvodnje takvog objekta i pomoći će vam da odredite koje značajke trebate pružiti svom vanjskom prostoru. !

Vanjski drveni vrtni namještaj od DIY

drvena paleta-stolić-stolić-kotači-terasa

Drveni stolić od paleta postaje element vanjskog ukrasa

DIY-drvo-vrt-vrtni-stolić

Stolić za kavu tako je jednostavan komad namještaja da je inspirirao mnoga tumačenja koja jednostavno služe kao dodatni ukrasi za moderni vrtni namještaj..

Zgodne ideje za vrtni namještaj od paleta sa stolićem i malim vrtnim krevetom

kreveti od paleta za vrt

Tako komad namještaja ove vrste može postati oslonac zelenim biljkama ili malo spremište za jastuke i bacanje..

Detalji stolića u crno -bijeloj paleti

ideje za palete za vanjski namještaj

Ova vrsta spremišta može se prilagoditi prema stilu odabranom za cijeli vanjski prostor. Za rustikalni dekor odlučite se za komad namještaja od sirovog drva. Nasuprot tome, za tematski vintage izgled odlučite se za šareni ukras.

Još kreativnije mogućnosti stola za palete

vanjski namještaj-paleta-kutna-sofa

Glavna prednost ideje o izradi vlastitog vrtnog namještaja je ta što možete zamisliti namještaj koji zadovoljava vaše potrebe. Tablice u ovom odjeljku savršena su ilustracija ove prednosti.

Izvorna ideja za vanjski prostor sa stolom za kavu od paleta

vrtni stolovi s namještajem od paleta

Slika na vrhu daje nam ideju koja će se svidjeti ljubiteljima DIY -a koji su primili novog člana u svoju obitelj. Kako bi više vremena provodili na otvorenom sa svojom djecom, sada mogu objesiti viseću mrežu ispod svog stola !

Ideja za stolom od paleta s otvorenim ognjištem

vrtni namještaj u paleti stol-roštilj-kamin

Volite vanjski kamin na svom dvorištu? Napravite DIY stol sa žarom i spremištem za drvo koristeći model na gornjoj slici !

Drveni pomoćni stolić “uradi sam”

drveni stol-paleta-namještaj-vrtni-namještaj-pomoćni stol

Vrtni namještaj nije vam u potpunosti izrađen od paleta. Pa ipak, mali pomoćni stolić nikada nije beskoristan !

Drveni stol od paleta originalnog dizajnaIdeja za vrtni stol s drvenim paletama

Video vodič za izradu DIY stolića za kavu od paleta

Je li vam se svidjela ideja o izradi takvog komada namještaja? U ovom slučaju morate samo pogledati video vodič na vrhu kako biste vidjeli sve pojedinosti takvog DIY projekta. !

Drveni stol za blagovanje i DIY vrtna deko ideja

vrtni namještaj u drvenim paletama blagovaonski stol-rustikalni

Puno smo pričali o stoliću za kavu, ali trebali biste znati da su palete također vrlo praktična opcija za izradu blagovaonskog stola za vanjsku blagovaonicu. Ovdje opet postoji nekoliko dizajna za izabrati. Jedna od mogućnosti bila bi upotreba nogu starog stola i dodavanje stola DIY. Druga ideja bila bi započeti od nule i sami izraditi sav svoj namještaj.

Napravite prostor za opuštanje s namještajem „uradi sam“

DIY-vrt-vrt-namještaj-palete

Stvorite kutak opuštanja u svom vrtu s namještajem od paleta? Sasvim je moguće.

Ležaljka za terasu DIY

DIY-drvo-paleta-ležaljka-stolica

Jer, da, od ovog materijala možete napraviti sve vrste namještaja, čak i nekoliko ležaljki za sunčanje. !

Ljuljačka za palete DIY

vrtni namještaj u paleti ljuljačka-uradi-sam-ideja

A za mirna nedjeljna popodneva i večeri priuštite si ljuljačku u boemskom stilu !

Viseći krevet “uradi sam” za vanjsku upotrebu

vrtni namještaj od paleta make-a-swing-viseći krevet

Objesite ga konopcima u blizini svoje dnevne sobe ili ispod krošnje drveta. Djeci će se svidjeti! A odraslima će se svidjeti ideja o ovom kutku u kojem mogu čitati ili sjediti s prijateljem i razgovarati satima..

Jeste li znali da se palete mogu koristiti za izradu podova ili zavjesa za zaštitu vašeg dvorišta? ?

make-a-ležaljka-paleta-deco-terasa-decking

Vašem dvorištu je potrebno preuređenje i pitate se koja bi vrsta premaza najbolje nadopunila vaš namještaj od drvenih paleta? Otkrijte odgovor u nastavku !

Izdržljive i jeftine drvene daske za prirodne podove

ideja-drvena-paleta-paluba-decking-ideja

Možda ne znate, ali ovaj jeftini i reciklirani materijal može se koristiti i u proizvodnji podova za vanjsko dvorište. Izdržljive i čvrste drvene daske pretvaraju se u idealne podove za vanjski prostor !

Drvene obloge od drva i oblaganje dvorišta

obloge-terase-decking-drvene palete

Korištene u izgledu, sa sivkastom nijansom, ili obnovljene i opremljene zaštitnim slojem, ove ploče nude vam jeftin način za prekrivanje dvorišta, dok uživate u autentičnom izgledu poda.

Ideja podova u dvorištu u komadima paleta

Učinite sami drvene podove na terasi

Ali to nije sve. Zašto se zadovoljiti jednostavnim podom kad možete postići zaista izvanredne podove od paleta? Tako, na primjer, možete koristiti male komade drveta za reprodukciju efekta parketa izvana. Ili se poigrajte s malim kamenčićima koje ćete postaviti između dasaka za još zanimljiviji premaz !

Nadzemni drveni bazen za lijevanje

drvene palete vrtni namještaj vanjski bazen-raspored

I onda, imamo projekt za najhrabrije majstore koji sami rade: pokrov za nadzemni bazen s … Recikliranim pločama, naravno! Model na gornjoj fotografiji govori sve. Da biste dovršili takav projekt, trebat će vam velik broj paleta. Njihov točan broj ovisio bi o veličini bazena, mjerama terase koja ga okružuje i svim dodatnim elementima (stepenice, ukrasi, nosači itd.). Za vašu informaciju, imajte na umu da se bazen srednje veličine, četvrtastog oblika može odjenuti koristeći najmanje 40 vesla.

Zaštitite vrtni namještaj od paleta od znatiželjnih očiju

vrtni namještaj u drvenim ogradama od paleta-vanjski-žardinjera

Čvrste drvene daske koje je lako pronaći djeluju i kao drvene vrtne ograde. Lijepa opcija za terasu koja je blizu ulice ili koja gleda prema susjedovom vrtu !

Napravite drveni povjetarac za svoju terasu

vrtni namještaj u modelu sita za oporavak od drvenih paleta

Kako bismo bolje definirali vanjski prostor ili nam se maknuli s vida, krećemo u proizvodnju prirodnog povjetarca u drvenim daskama. Njegov dizajn treba odabrati prema vašim željama. Odlučite se za diskretniju verziju (poput modela povjetarca na donjoj fotografiji) ili ostavite razmake između dasaka kako biste bacili pogled na prostor iza (kao na gornjoj slici).

Maketa drvene vrtne ograde „uradi sam“

ograda-vrt-terasa-jeftino-drvo-deco-palete

Štoviše, ova vrsta paravana i ograde vrlo se lijepo slaže s drvenom podnom oblogom. Ovo još jednom dokazuje sposobnost obnovljenih drvenih dasaka da sudjeluju u svim dijelovima dekoracije “uradi sam” !

Ukrasite svoj eksterijer drvenom oblogom ili prirodnom pergolom

vrt-ograda-paleta-drvo-deco-diy

Palisade i povjetarac ove vrste također su čisto ukrasni. Ako vam se sviđa izgled drva, zašto jedan od zidova u blizini vrtnog namještaja ne obučete u palete? Za još zen i autentični ugođaj razmislite o drugim prirodnim elementima koji mogu pratiti drvo. Kamen, zeleno bilje i slapovi izvrsne su mogućnosti !

Kako napraviti drvenu pergolu za vrt

drvena paleta-ukras-terasa-pergola-uradi sam

Za zasjenjeni vrt ili terasu tijekom cijele godine napravite pergolu od paleta! Osim komada obnovljenog drva ’, osigurajte i čvrste nosače u obliku nosivih greda. U najtoplijim danima razmislite o vješanju šatora i zavjesa od svijetle boje svijetle tkanine. Tako ćete imati koristi od još učinkovitije zaštite !

Što učiniti na paleti? Ideje za pribor i namještaj koji će pratiti vaš drveni vrtni namještaj

salon-vrt-paleta-drvo-kauč-okrugli stol

Nakon što smo ispitali više mogućnosti izrade drva za DIY ukrašavanje vrta i terasa, pogledajmo sada koji dodatni namještaj i pribor napraviti kako bi uljepšali njegov vanjski izgled i učinili ga još ugodnijim..

Dekoracija za vrt ili terasu: kauč na paleti s jastucima i stolićem

naslonjač u paletama vrtne sofe

Mali ili veliki, vanjskom dvorištu uvijek je potrebno nekoliko dodira zelenila. Umjesto da kupujete razne sadilice i potpore za vaše vanjske biljke, ukrasite svoje zeleno područje paletama.

Ukrasite svoj DIY vrtni namještaj sadilicom za palete

Palete-namještaj-okomita-sadilica-deko-eksterijer

Sadilice za DIY verziju dostupne su u vodoravnoj ili okomitoj varijanti. Prvi su prikladni za vrtove i terase većih dimenzija. Neki čak izgledaju kao “kreveti” prikladni za razvoj uzdignutog povrtnjaka.

Vertikalna sadilica i drveni namještaj od paleta za terase

sadilica-paleta-drvo-ukras-balkon-terasa

S druge strane, okomite drvene sadilice izvrsno su rješenje za male prostore. Možete ih staviti na tlo ili objesiti na zid, ovisno o području koje im želite posvetiti.

Ideja o zelenom zidu s drvenim vratima biljke 

DIY-patio-deco-idea-palete

Ovi mali ukrasni dodaci, laki za izradu, olakšavaju stvaranje zelenih površina u vanjskim prostorima svih veličina. Neki ih koriste za vješanje mini sadilica i saksija.

Viseća sadilica za okomiti vrt na paletama

sadnice za palete-ukrasi-vanjski-vrtni namještaj

Drugi radije stvaraju male gredice za svoje biljke neposredno unutar palete. Ova opcija s nevidljivim spremnicima daje još prirodniji izgled vanjskom prostoru.

 Ukrasi sami u paleti sa sukulentima

dekoracija-vrt-terasa-drvo-objekt-recup-slike

Jeste li na kraju velikog DIY projekta i otkrivate da vam je ostalo još nekorištenih komada drva? Odjednom si možete priuštiti mali zeleni zid napravljen od nekoliko komada drveta i sukulenata, sukulenata ili epifita.

Napravite sebi drvenu biljnu ploču

make-a-vertical-garden-exterior-palete

Lako se instaliraju, ove tri vrste biljaka pomoći će vam da uljepšate vanjštinu bez puno truda. A rezultat će biti doista izvanredan !

Napravite horizontalnu sadilicu paleta

drvena paleta-sadilica-ukras-vrtni namještaj

Još jedna brza i jednostavna DIY projektna ideja su samostojeće horizontalne sadilice. Napunite nekoliko ovakvih sadilica cvijećem i spremite ih u svoju dnevnu sobu ili blagovaonicu na otvorenom !

Neki projekti ručnih aktivnosti i izrada drvenih ukrasa

deko-mural-drvo-terasa-diy-stol-palete

Izrada vrtnog namještaja od paleta dobra je, ali izrada vlastitih ukrasnih predmeta još je bolja! Zidne slike, ogledala, svijećnjaci, mali predmeti za ugradnju na njihov stolić … Evo nekoliko primjera pribora kojega svatko može sam izraditi za ekološki i kreativan ukras.

Zidni ukrasi od drva za vanjsku upotrebu

stol-deko-mural-terasa-palete-drvo-morska-tema

Umjetnost zidova od paleta mnogo je lakša nego što izgleda. Za takav projekt planirajte tri ili četiri daske od drva koje treba spojiti. Ljepilo je mogućnost za ovaj korak. Ali više volimo čvršće alternative, poput dva mala komada drva koja se postavljaju iza dasaka i koriste se kao nosači na koje se mogu pričvrstiti ploče. Nakon što ste postavili potporu, na vama je da ukrasite svoju sliku po želji. Bojom promijenite boju ploča, dodajte zanimljiv natpis ili, na primjer, zalijepite elemente užeta.

Okvir ogledala “uradi sam” u komadima paleta

što-učiniti-u-drvu-okvir-paleta-ogledalo-vrt-deco

Zamislite originalnu zidnu dekoraciju s ogledalima za vanjštinu! Sjajna površina ogledala poboljšat će svjetlinu vašeg dvorišta. Da biste imali takav predmet ukrašavanja zidova kod kuće, bilo bi dovoljno pronaći staro ogledalo i promijeniti njegov okvir. Zamijenite ga s nekoliko komada drveta koje drže metalni elementi ili su zalijepljeni za oslonac koji dijele sa samim ogledalom.

Vanjski ukras od drveta drvenim bojama od škriljevca

drvo-paleta-namještaj-tabla-škriljevac-deco-vanjština

Ako ste raspoloženi za dodavanje novog pribora svom vanjskom prostoru, ali vam nedostaje vremena za izradu okvira za sliku ili ogledalo, idite na mnogo jednostavniju opciju. Sastoji se od uzimanja palete u takvom stanju i nanošenja sloja boje škriljevca na njene ploče. Kad se boja osuši, možete slobodno pisati razne poruke na ovu improviziranu ploču !

Mali organski pribor za DIY ukrašavanje vrta ili terase

DIY-zidne police-palete-drvene svijeće

Tko ne voli svijeće? Svestrano svjetlo i izvor ugodne atmosfere, svijeće su jedna od bitnih komponenti ljetnog dekora. Zato vam predlažemo da napravite malu zidnu policu za čuvanje svijeća. Instalirajte ga u blizini prostora za opuštanje da biste ga gledali navečer.

Drvena kućica za ptice

vrtni namještaj u paleti kućica za ptice

Izrada kuće ili hranilice za ptice izvrstan je način da pozovete prirodu na otvoreno. Ovo je prilično jednostavan projekt za palete ili neku drugu vrstu daske. Za više modela ove vrste gradnje, ne ustručavajte se pogledati našu posebnu datoteku o ovoj temi !

Ideja za ladicu za palete za blagovaonicu na otvorenom

diy-deco-terrasa-idea-drvena-ladica-paleta

Naš reciklirani i prirodni materijal također bi se upotrijebio za izradu drvene tacne DIY. Sličnog oblika kao gore navedene ukrasne slike, posuđuje i korake proizvodnje. Započnite sastavljanjem tri ili četiri ploče vodoravno kako biste ih pričvrstili koristeći komade drva okomito položene. Kad završite s razvijanjem stalka, prijeđite na zabavan korak: ukrašavanje ladice !

Izradite praktičan namještaj od paleta za svoj eksterijer

paleta-za-proizvodnju-balkon-balkon-namještaj

Za dobro uređenu terasu, balkon ili vrt razmislite o izradi praktičnog skladišnog namještaja. Ako imate mali vanjski izgled, najbolje rješenje bilo bi ugraditi ovu vrstu namještaja u njega naslonivši ga na zid. Budite pametni i upotrijebite dotični zid kao stražnju stranu svog namještaja. To je način uštede prostora, bržeg završetka projekta i uštede materijala !

Jeftino skladište na otvorenom: prtljažnik za palete

diy-deco-exterior-terrasa-storage-box-paleta

Inače, za velike balkone i terase lako se može zamisliti sef. Za korištenje kao višenamjensko spremište (za bacanje i jastuke, igračke, vrtne alate, razne predmete …), ovaj mali komad namještaja bez problema će se instalirati u kut vaše dnevne sobe na otvorenom.

Drveno spremište za vrtni bicikl vlastitim rukama

ideja za vanjsku pohranu bicikala-drvena paleta

Sjetite se i drugih genijalnih izuma koji će vam omogućiti da svom dvorištu date uglađeniji izgled. Na primjer, spremište za bicikle na otvorenom dobar je način da svoj bicikl zaštitite od kiše i imate uređenije dvorište.

Kako napraviti vanjski drveni tuš

vanjski-tuš-paleta-drvo-terasa-ideje

Uz ove komade namještaja koji zadovoljavaju vrlo praktične potrebe, postoje i genijalni izumi koji imaju funkciju usrećiti nas. To je slučaj s vanjskim tuševima koji nas ljeti osvježavaju i koji doprinose našoj dobrobiti. Danas svatko s vrtom može imati koristi od takvog tuširanja. Trebat će vam samo tri ili četiri palete (za podnu oblogu i za zid), pristup cjevovodima i klasičnim vodovodnim elementima.

Napravite namještaj za ljetnu kuhinju na svojoj terasi

uradi sam ljetnu kuhinju-drveni namještaj

Ako imate malo više prostora vani, zašto ne biste tamo postavili ljetnu kuhinju? Ovo je izvrsna ideja za one koji vole zabaviti prijatelje i za ljubitelje hrane.

Ideja za spremanje vanjskog kuhinjskog namještaja i terase

ideja-što-učiniti-u-drvenoj paleti-spremište-terasa-ideja

Naravno, možete kupiti namještaj za ovaj kutak svoje terase. No, ako vam je ostalo još nekoliko paleta, zašto ne biste izradili namještaj za ovo područje vašeg eksterijera? ?

Vrtni bar od paleta 

vanjski-bar-drvo-za-primjer

Napravite šipku koristeći nekoliko okomito okrenutih paleta i drvenu dasku. Ili, ako vam je potrebna veća konstrukcija, sagradite kutak s roštiljem i drvenim natkrivenim pultom. !

Ideja za vanjski šank u drvenim paletama

kuhinja-bar-terasa-proizvodnja-palete

Za male vanjske kuhinje razmislite o mogućnosti švedskog stola s otvorenim i zatvorenim spremištem.

Vintage ormarić za švedski stol koji ćete sami izraditi

vintage-buffet-decoration-summer-kitchen-wood-recuperated

I ne ustručavajte se dodati dodatne ukrase i potpore uz zid svoje terase. Ukrasite ih posudama za biljke i lampionima za još ugodnije trenutke na otvorenom !

Malo drveno spremište za vrt i vrt

vanjski-vrtni-namještaj-deco-paleta-spremište

Ako vam nedostaje prostora, osigurajte zidne police. Spremite svoje začine i začine, kao i sve ostale kuhinjske potrepštine koje smatrate potrebnima.

Zidno spremište za palete izrađeno vlastitim rukama

roštilj-vanjska-kuhinja-ukrasi-za-napraviti-sami

Povodom dolaska ljeta zamislite originalni hladnjak za svoja osvježavajuća pića. Da biste to učinili, uzmite izoliranu vrećicu i odjenite je u drvo !

Vanjsko drveno kućište hladnjaka

deco-exterior-wood-paleta-bar-ormarić-hladnjak

Konačno, upotpunite ovaj vanjski ukras vanjskim dječjim igralištem. Prelistajte fotografije u donjem odjeljku i pronađite ideje za razne DIY namještaj i strukture za igru !

Naše ideje za izradu namještaja za vanjsko igralište od paleta

make-an-outdoor-play-area-area-paleta-terasa

Moderna igrališta dizajnirana su tako da odgovaraju obliku i veličini vanjskog prostora koji prate. Ako imate malu terasu, dio možete razgraničiti kako biste je posvetili dječjem igralištu. Kako biste ovo područje učinili zabavnijim i kreativnijim, popratite ga domaćim namještajem i ukrasima. Drvene palete će se koristiti za realizaciju podne obloge u klasičnoj boji. Što se tiče onih koji žele malo više boje, uvijek imaju mogućnost prekrivanja bojom. Osim toga, drvene daske bit će korisne i za izradu mini sofe za vaše dijete.

Vanjsko igralište s namještajem od paleta

dječje igralište-deco-uradi-sam-namještaj

Ugradite kreativnu zonu u dječje igralište! Za to se još jednom odlučite za DIY ukrase. Napravite mali stol i stolice ili drvene kante. Vaša će kći ili sin ovaj dio vanjskog prostora koristiti za vlastite zanate, slikanje ili čitanje.

Deco dječje igralište za izradu sami

makeover-furniture-paleta-idea-paint

Ne ustručavajte se ukrasiti ovaj razigrani kutak s malo boje. Razmislite o bojama koje vesele vašeg mališana i pokušajte ih unijeti u dekor. I evo još jedne zabavne ideje: Iskoristite omiljenu aktivnost svog mališana za ukrašavanje stola i stolica. To bi mogao biti sport, animirana serija, knjiga, video igra …

Prirodne i zaštićene strukture za igru ​​za igralište pored vrtnog namještaja od paleta

Igraonica od drvenih paleta

Tko kaže vanjsko igralište u svom vrtu, kaže i drvenu kućicu, ljuljačke, tobogan … Ako ste poput nas, svom djetetu biste svakako htjeli ponuditi trenutke igre u prirodnoj i sigurnoj atmosferi. Za to nema ništa bolje od izrade vlastitih drvenih konstrukcija za igru. Na donjoj slici, primjer pješčanika koji zadovoljava ove zahtjeve. Odgojen, zaštićen je od životinja kada se djeca ne igraju na njemu. Osim toga, ima dvije klupe koje omogućuju udobno sjedenje mališana !

Zaštićeni pješčanik koji se izrađuje u paletama

Raspored namještaja za izradu dvorišta za igru ​​djece

I onda, ne zaboravimo da dječja igrališta također trebaju dodatne strukture za igru. Oni se razlikuju prema godišnjim dobima i prema zamislima mališana. Umjesto da trošite novac na takve stvari koje se dugo ne koriste, napravite ih od drveta. Stalci s limunadom, mini ljetne kuhinje, kućice za lutke, trkaće staze … Toliko struktura koje možete sami izraditi i koje će se savršeno uskladiti s vašim vrtnim namještajem od paleta !

Stalak za limunadu za djecu

ideje za kuhinju-za-djecu-učini sam